Μενού
Your Cart
ΠΑΝΟΣ ΛΥΓΚΩΝΗΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.
Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Steinel

Επιλέξτε Κατηγορία

ΠΑΝΟΣ ΛΥΓΚΩΝΗΣ ΚΑΙ ΥΟΙ Ο.Ε.


Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου STEINEL.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο του εμπορίου (πάνω από 45 χρόνια), η εξειδίκευση που προσφέρουμε χάρη στα καινοτόμα προϊόντα μας τα οποία αφορούν νέες τεχνολογίες όπως KNX, DALI, IP sensors την καθιστούν σημείο αναφοράς και πόλο προσέγγισης τόσο για επαγγελματική χρήση όσο και για ερασιτεχνική.

Θα μας βρείτε στον χώρο μας στην Αριστοφάνους 8, Αθήνα.

Η Εταιρεία ΠΑΝΟΣ ΛΥΓΚΩΝΗΣ ΚΑΙ ΥΟΙ Ο.Ε. σας προσκαλεί να γνωρίσετε τα νέα προϊόντα στον καινούριο εκθεσιακό μας χώρο Τάκη 1 όπου μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα και να βρούμε μαζί τι ανάγκες θέλετε να καλύψετε είτε για sensors, προβολείς αλλά και για πιστόλια καυτού αέρα, σιλλικόνης.

Είμαστε δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία. Ανιχνευτές κίνησης, προβολείς, πιστόλια καυτού αέρα, πιστόλια σιλικόνης, κόλλες όπως και υλικά συγκόλλησης θα βρείτε στα κατάστηματά μας.

Η Εταιρεία ΠΑΝΟΣ ΛΥΓΚΩΝΗΣ ΚΑΙ ΥΟΙ Ο.Ε. σας προσκαλεί να γνωρίσετε τα νέα προϊόντα της στον ιδιόκτητο χώρο της στην Αριστοφάνους 8, Αθήνα.

Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική απορρήτου.